Ontdek de Kracht van Samenwerking: Technicnoord Brengt Jouw Talent en Innovatieve Bedrijven Samen!

Batenburg Beenen - Jouw Start in de Wereld van Industriële Automatisering!

Batenburg Beenen - Jouw Start in de Wereld van Industriële Automatisering!

Welkom bij Beenen, het toonaangevende bedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in industriële automatisering. Als nieuwe leerling voor de BBL-opleiding in mechatronica en machine operator, is dit de ideale plek om je carrière te beginnen. Leer ontwerpen en realiseren van besturingsinstallaties voor diverse industrieën, zoals voeding, machinebouw, chemie en meer! Onze ervaren medewerkers staan klaar om je alles te leren, van PLC tot SCADA en MES. Ontdek de innovatieve wereld van virtual 3D simulaties, AI en robotica in onze R&D-afdeling. Sluit je aan bij ons enthousiaste team en maak productieprocessen efficiënter, veiliger en duurzamer.

Variass - Ontwikkel de Toekomst met Elektronica en Mechatronica!

Variass - Ontwikkel de Toekomst met Elektronica en Mechatronica!

Welkom bij Variass Group, de plek waar klantspecifieke elektronische en mechatronische hightechproducten tot leven komen. Als nieuwe leerling voor de BBL-opleiding in mechatronica en machine operator, krijg je de kans om te werken aan innovatieve projecten in defensie, medische, water- en industriële sectoren. Ontwikkel je vaardigheden in product- & procesontwikkeling, logistiek, inkoop, productie en assemblage. Bij Variass draait alles om oplossingen vinden voor onze klanten en het benutten van de nieuwste technologieën. Laat je inspireren door ons DNA: de professionaliteit van een grote organisatie, de flexibiliteit van een kleine onderneming en de betrokkenheid van een familiebedrijf.

Ventura - Bouw aan de Mobiliteit van de Toekomst!

Ventura - Bouw aan de Mobiliteit van de Toekomst!

Stap aan boord bij Ventura Systems, de wereldwijde specialist in het ontwerpen, engineeren en assembleren van deursystemen voor bussen, trams en metro's. Als nieuwe leerling voor de BBL-opleiding in mechatronica en machine operator, maak je deel uit van een innovatief team dat werkt aan de mobiliteit van de toekomst! Ontdek hoe we hoogwaardige deursystemen standaardiseren en aanpassen aan de behoeften van onze klanten. Met onze Quick Response Manufacturing (QRM) verlagen we productietijd, verhogen we kwaliteit en blijven we altijd vooroplopen in de markt. Sluit je aan bij Ventura Systems en word onderdeel van ons succesverhaal, bekroond met nominaties en prijzen voor onze creativiteit en innovatie. Samen bouwen we aan een duurzame en boeiende carrière in de mechatronica en machine operator.

Resato - Stap in de Wereld van Hogedruk Technologie!

Resato - Stap in de Wereld van Hogedruk Technologie!

Welkom bij Resato, het toonaangevende bedrijf in hogedruktechnologie met drie bijzondere onderdelen. Als nieuwe leerling voor de BBL-opleiding in mechatronica en machine operator, maak je kennis met de fascinerende wereld van Resato High Pressure Technology, Resato Hydrogen Technology en Resato Waterjet Technology.

Resato High Pressure Technology staat bekend om de ontwikkeling en productie van geavanceerde hogedruk oplossingen tot wel 14.000 bar. Als onderdeel van dit hightechbedrijf, leer je componenten en systemen te leveren die de verwachtingen van klanten overtreffen, en hun business verbeteren in de olie-, gas-, maritieme en chemische industrieën.

Resato Hydrogen Technology speelt een belangrijke rol in het ondersteunen van de waterstofeconomie. Je leert hoe waterstof onder de juiste druk wordt gebracht, zelfs onder extreme omstandigheden. Het doel is een groenere toekomst te creëren met een focus op duurzaamheid, veiligheid en efficiëntie.

Bij Resato Waterjet Technology ga je aan de slag met innovatieve snijoplossingen met water. Met slimme waterstraalsnijmachines worden diverse materialen met uitstekende nauwkeurigheid gesneden. Je leert intensieve klantpartnerschappen aangaan om (waterstraal)snijprocessen te verbeteren en een gewilde servicepartner te worden.

Kies voor een boeiende carrière bij Resato, waar je de wereld van hogedruk technologie, waterstof en geavanceerd snijden ontdekt. Samen creëren we magie met water en werken we aan een duurzame toekomst!

Philips Drachten - Jouw Toekomst in Innovatieve Personal Health Producten!

Philips Drachten - Jouw Toekomst in Innovatieve Personal Health Producten!

Welkom bij Philips Drachten, een van de grootste ontwikkel- en productiecentra van Philips in Europa! Sinds 1950 werken hier meer dan 1700 enthousiaste collega's uit alle delen van de wereld aan baanbrekende Personal Health producten. Als nieuwe leerling voor de BBL-opleiding in mechatronica en machine operator krijg je de kans om te werken aan producten die het leven van mensen verbeteren, zoals scheerapparaten, Philips Avent Mother & Childcare producten, OneBlades, Ladyshaves, baardtrimmers en onderdelen voor elektrische tandenborstels.

Bij Philips Drachten draait alles om gezondheid en duurzaamheid. Als onderdeel van het ambitieuze Philips-bedrijf, streef je samen met je collega's naar innovatie en het verbeteren van het leven van 2.5 miljard mensen tegen 2030. Ontdek hoe jij een verschil kunt maken door bij te dragen aan de missie om de wereld gezonder en duurzamer te maken.

Kom naar Philips Drachten en ervaar de dynamische en inspirerende omgeving waar je meewerkt aan producten die een positieve impact hebben op de levens van miljoenen mensen wereldwijd. Laat je passie voor innovatie en duurzaamheid tot uiting komen in een opwindende carrière bij Philips!

Samen Vieren We Verbinding in het MBO!

Samen Vieren We Verbinding in het MBO!

Welkom bij Firda: de plek waar eigentijds mbo-onderwijs en een toekomstgerichte visie samenkomen. Firda is het resultaat van de samensmelting van ROC Friese Poort en het Friesland College. Vanaf 1 augustus 2023 bundelen we onze krachten om een nieuwe, inspirerende onderwijsinstelling te creëren voor Friesland en Noordelijk Flevoland.

Firda staat voor meer dan alleen onderwijs; het is een naam die de verbinding met onze omgeving en de viering van diversiteit symboliseert. We streven ernaar om niet alleen naar het verleden te kijken, maar vooral naar de toekomst. We willen jou klaarstomen voor een actieve rol in een voortdurend veranderende samenleving.

Ons doel is om een leeromgeving te bieden waarin jij als student kunt groeien, ontdekken en ontwikkelen. We waarderen de verschillen die elke student met zich meebrengt, omdat deze variatie ons completer maakt. Bij Firda vind je moderne faciliteiten, ervaren docenten en een hechte gemeenschap die samenwerkt aan het vormgeven van een betere toekomst.

Stap binnen bij Firda en ervaar de kracht van vernieuwend onderwijs, de viering van verbondenheid en de mogelijkheden die voor je liggen. Samen bouwen we aan een leeromgeving waarin jouw potentieel tot bloei kan komen en waarin we gezamenlijk streven naar een veelbelovende toekomst. Ontdek wat Firda voor jou kan betekenen en maak deel uit van deze inspirerende reis!

Voor meer informatie, bezoek onze website: https://www.firda.nl